6 Mayıs 2012 Pazar

Engin DİNÇ - KCK'nın İslama hakaretleri


Her gün sesimizi yükseltmekten korkmadığımız, ülkemizin bilinen en büyük bölücü grubu, ülkemiz topraklarında emelleri olan uluslararası sömürge güçlerinin maşalığını, köpekliğini yapan PKK ve şehir içi yapılanması olan KCK bu yazımın konusu…
KCK’nın basın yayın kuruluşlarından bir tanesinde üç kişinin adice rol aldığı bir video çekilmiş. Videoda İslam dini hakkında adice söylemlerde bulunuluyor, değerleriyle dalga geçiliyor. “Benim dinim yok, peygamberim yok, Allah’ım yok…” diyerek konuşmaya giriliyor, cennet ile dalga geçiliyor. Cennet Huri’leri sapıklık, sapkınlık olarak anlatılıyor, namazla alay ediliyor.
Artık sadece milli benliğe ve toplumsal huzura değil, ruhani huzura da zarar vermek amacındalar. Zerdüşlük dedikleri bir dinin inancındalar. Bana kimsenin dini inancını sorgulamak düşmez. Ama bende Elhamdürillah Müsliman’ım ve kendi dinimi savunmam gerekiyor.
Sevgili Teröristler: İslam dini yani sizin alay ettiğiniz, sapıklık olarak gördüğünüz o din öylesine güzel bir dindir ki; Müslüman birisi olarak size küfür ya da beddua etmiyorum. Diyorum ki; “Alemlerin yaratıcısı Allah (C.C.) sizlere tövbe etmeyi nasip etsin ve vatanına milletine hizmet eden güzel evlatlar nasip etsin.”  Siz para karşılığı onurunuzu satarak Türkiye Cumhuriyeti üzerinde emelleri olanlara hizmet ediyorsunuz, siz sözde Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi olduğunu iddia ederek aslında o topraklardaki yer altı kaynaklarını (petrol, doğalgaz) ele geçirmek isteyen devletlere hizmet ediyorsunuz, siz Kürt vatandaşlarımızın temsilcisiyiz diyerek Kürt köylerini basarak bebeklere dahi silah çekiyorsunuz. Ve yetmiyormuş gibi siz Kürt vatandaşlarımızın dinine hakaret ediyorsunuz. Bu da apaçık gösteriyor ki siz aslında Kürt vatandaşları temsil etmiyorsunuz. Ayrıca, Kürt milleti bir teröristi kendisine temsilci seçecek kadar şerefsiz bir millet değildir.
İşte söz ettiğim videolar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder