17 Ağustos 2013 Cumartesi

Engin DİNÇ - Akbaba Ölümden Kurtarmaz!

“Rabiatul Adeviyye Meydanı’nı dolduran darbe karşıtları işaretin anlamını:“Bunun Adı ‘Rabia İşareti’dir. Meydanın adı olan ‘Rabia’ Arapça’da ‘dördüncü, dört’ demektir. Bu meydanın adına vurgu yapmak için bu işareti yapıyoruz. İkinci önemli konu Muhammed Mursi, Nasır, Sedat ve Mübarek’ten sonra dördüncü Cumhurbaşkanı oldu. Onu da hatırlamış oluyoruz. Ayrıca Tahrir Meydanı’nda darbeye destek vermek için toplananlar zafer işareti yapıyor. Biz onlarla bir olamayız. Onlardan ayrılmak için bu işareti yaygınlaştırıyoruz” şeklinde açıklıyor.”

Mısır da katliamlar sürüyor, Hizbullah lideri televizyon kanalında Suriye’ye destek olmak gerektiğini ve 10.000 askeriyle birlikte Suriye’ye gideceğini açıkladı. İslam İslam’ı vuruyor, bir Müslüman başka bir Müslüman’ı tekbir sesleriyle vuruyor.

Bu durumun en vahimi ise Amerika’nın, Avrupa Devletleri’nin oralardaki kanı durdurabilecek güçler olduğuna inanılması başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere birçok Müslüman devletin yetkililerinin kınamaktan başka hiçbir girişimde bulunmaması.

Akbaba Ölümden Kurtarmaz!

Bu cümleleri ABD ve diğer emperyalist devletlerden medet umanlara söylüyorum. Akbaba ölecek olan birisini ölümden kurtarmaz! Ölmesi için sabırla bekler ve onun ölüsüyle karnını doyurur.

Şşth Sessiz olun Müslümanlar uyuyor!

Müslüman olmaktan gurur duyanlar Peygambersiz Müslümanlık yapıyorlar. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.) şöyle buyurmuştu: "Müslüman Müslüman’ın kardeşidir. Ona zulmetmez ve onu yalnız bırakmaz. Zulme teslim etmez." (Buhari, Mezalim, Müslim) Peygamber Efendimizin Hadis-i Şeriflerine uymadan Müslümanlık yapmayın, Müslüman’ım diyerek halkın manevi duygularını sömürerek kendinize rant elde etmeyin.

Türkiye Cumhuriyeti’ne Talimat…

Bu devletin var edicisi milletin bir parçası olarak, Hükümetin yerine getirmesi görevler çerçevesinde halkın isteklerini yerine getirmek olduğu ilkesine dayanarak talimatımdır: Türkiye Cumhuriyeti diplomatları Mısır’a gitsin. Ölecek dahi olsalar gitsinler, eğer çözüm olmaması halinde Ordu Mısır’a gönderilsin. Akan kan benim kardeşiminken ben birkaç akbabaya kardeşimi yem yapmam! Sende Müslüman’ım diyorsan yapma…

Engin DİNÇ

17/08/2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder